Speelkunst

6 mei 2016

Speelkunst voor openbare ruimten realiseren?

Heeft u interesse in speelkunst? Dan zult u de kunstwerken van kunstenaar Albert Kramer zeker waarderen. Zijn gekleurde en zeer unieke kunstwerken worden als speeltoestel gekeurd en zijn dus niet alleen heel mooi, maar ook veilig en functioneel. Diverse opdrachtgevers hebben de vakkundigheid van deze kunstenaar al ingeschakeld en het eindresultaat mag er zijn. In de regio Rotterdam en ver daarbuiten heeft u kans om de speelkunst van Albert Kramer tegen te komen. Onder andere de boerderijdieren in Cadzand zijn door hem gerealiseerd. Maar ook het kunstwerk dat u vindt bij de Johan Frisoschool in Dordrecht werd door hem uitgevoerd.

 SpeelkunstUw wensen staan centraal

Bij het ontwerpen van speelkunst voor de openbare ruimte wordt bijvoorbeeld gekeken naar de geschiedenis van de plek. Maar ook de omgeving of het gebruik van de plek kunnen aanleiding zijn voor een goed idee. Dit wordt uiteraard allemaal samen met de opdrachtgever besproken. De kunstenaar zorgt er natuurlijk ook voor dat de kunst voldoet aan wettelijke eisen die worden gesteld aan speeltoestellen. Het eindresultaat? Een kleurrijk en uniek kunstobject waar de opdrachtgever tevreden over is en blijft!

Diverse specialisaties

Naast zijn specialisatie in speelkunst, kunt u ook op zijn vakkundigheid rekenen wanneer u een kunstobject wilt realiseren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een muurschildering, beeld of illustratie? Ook het shapen van vormen uit schuim is mogelijk! Heeft u al specifieke ideeën en wilt u Albert Kramer inschakelen voor uw speelkunst? Neem dan gerust contact op middels het telefoonnummer op deze website.

   Contact         Opdrachten