Ruimtelijke kunst

6 mei 2016

Ruimtelijke kunst laten realiseren door de vakkundige kunstenaar

Maak kennis met Albert Kramer, een ervaren kunstenaar uit Rotterdam. Al sinds 1986 werkt hij als zelfstandig kunstenaar, maar hij werkt ook in opdracht. Diverse opdrachtgevers hebben al gebruik mogen maken van zijn vakkundigheid, waaronder scholen, gemeenten en collega kunstenaars. Houdt u van ruimtelijke kunst, zoals mooie beelden die geplaatst worden in openbare ruimten? Dan bent u bij deze kunstenaar aan het juiste adres.

Ruimtelijke kunstUnieke, herkenbare kunst

Bij ruimtelijke kunst wordt vaak gekeken naar de plek waar de kunst wordt geplaatst. Wat is de geschiedenis van deze plek? Waar wordt de plek voor gebruikt? Ook omgevingsfactoren kunnen een rol spelen bij het maken van een ontwerp. Natuurlijk is de mening van de opdrachtgever ook van groot belang. Kenmerkend voor deze kunstenaar is niet alleen zijn diverse kleurgebruik, maar ook zijn fascinatie voor mensen en dieren vindt u terug in zijn kunst. Mensen krijgen vaak dierlijke eigenschappen en andersom krijgen dieren vaak menselijke eigenschappen. Iedere vorm is een realistische weergave van zijn filosofie. Het eindresultaat is dan ook altijd erg uniek waardoor u zijn kunst na een tijdje zult herkennen.

Wat betreft ruimtelijke kunst kunt u uw opdracht dus met een gerust hart aan deze kunstenaar overlaten. Maar ook voor de realisatie van een muurschildering of speelobject kunt u bij hem aankloppen. Kramer Kunstwerken denkt graag met u mee!

   Contact         Opdrachten