Muurschildering Rotterdam

6 mei 2016

Uw muurschildering in Rotterdam uitgevoerd door Kramer Kunstwerken

Maak kennis met Albert Kramer, een kunstenaar uit Rotterdam die al sinds 1986 zelfstandig werkt. Ook werkt hij in opdracht van onder andere gemeenten, collega kunstenaars en theater producenten. Zijn kunstobjecten variëren van beelden, speelobjecten, schilderijen, tekeningen, illustraties en muurschilderingen. Vooral in Rotterdam en omstreken zult u veel van zijn kunst tegenkomen. Zo heeft hij onder andere een muurschildering gemaakt bij de Johan Frisoschool in Dordrecht. Deze schildering is maar liefst 4,5×9 meter groot waardoor de school op een positieve manier opvalt. Bij iedere opdracht kijken we dan ook zorgvuldig naar de omgeving en hier passen we het ontwerp op aan. Ook kunnen de geschiedenis of het gebruik van de plek aanleiding zijn voor een ontwerp. Uiteraard heeft u hier als opdrachtgever een groot aandeel in. Uw mening is erg belangrijk in de ontwerp- en realisatiefase want het is tenslotte uw project!

Deze kunstenaar heeft dus veel ervaring met diverse projecten en kan ook uw muurschildering in Rotterdam of omstreken realiseren. Bekijk gerust eens online zijn portfolio om een indruk te krijgen van zijn werk. Op de website vindt u tevens data van zijn exposities. De echte kunstliefhebber zal zich hier zeker vermaken.

Muurschildering RotterdamEen uniek eindresultaat telt

Maak uw wensen betreffende een kunstobject, zoals een muurschildering, kenbaar bij de kunstenaar uit Rotterdam. Hij luistert graag naar uw wensen en gaat met u om de tafel zitten om alles door te spreken. Ons streven is om de opdrachtgever meer dan tevreden te maken met een uniek eindresultaat dat zeker de aandacht zal trekken! Neem dus gerust eens contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

 

   Contact         Opdrachten