Kunstwerken Rotterdam

6 mei 2016

De meest unieke kunstwerken in Rotterdam

Wanneer u oog voor mooie kunst heeft, heeft u ze vast al wel eens gezien: de kunstwerken in Rotterdam van Albert Kramer! Deze kunstenaar werkt al jarenlang voor zichzelf maar neemt ook diverse opdrachten aan. Bent u geïnteresseerd in zijn kunst en wilt u wellicht een opdracht aan hem overlaten? Lees dan zeker verder voor meer informatie.

Kunstwerken RotterdamIk denk graag met u mee

Veel kunstwerken die u in Rotterdam kunt vinden zijn gerealiseerd door Albert Kramer. In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald hoe het kunstwerk gerealiseerd dient te worden. De kunstenaar luistert graag naar uw wensen en vertelt u meer over de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan beelden, speelobjecten of muurschilderingen. De aanleiding voor een bepaald ontwerp hangt natuurlijk ook af van de ruimte. De omgeving of bijvoorbeeld de geschiedenis van een bepaalde plek kan een inspiratiebron zijn voor de realisatie. Een voorbeeld hiervan is het beeld Ziek en Genezen. Dit kunstwerk staat voor het Medisch Punt en verwijst hier ook naar. Ook deze beelden zijn in opdracht gemaakt en te bekijken in de deelgemeente Rotterdam-Charlois. Wilt u meer van mijn kunstwerken in Rotterdam bekijken? Deze vindt u terug in mijn online portfolio.

Kom eens naar een expositie

Bent u een kunstliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om eens naar een expositie van Albert Kramer te komen. Op de website vindt u een actuele agenda met exposities waar u van harte welkom bent. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van kunstwerken in Rotterdam of omstreken? Neem gerust contact op met Kramer Kunstwerken voor meer informatie!

   Contact         Opdrachten