Kunstenaar Rotterdam

6 mei 2016

Kunstenaar uit Rotterdam

Hartelijk welkom bij Kramer Kunstwerken! U bent op zoek naar een kunstenaar in Rotterdam of omstreken omdat u een opdracht wilt uitbesteden? Zoek dan niet verder, want deze kunstenaar zorgt ervoor dat uw kunstobject een ware blikvanger wordt die aansluit op uw wensen! Wilt u meer weten over zijn werkwijze? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier of bel even.

DiverseKunstenaar Rotterdam vormen van kunst

Albert Kramer is een kunstenaar uit Rotterdam die al sinds 1986 zelfstandig werkt. Tevens werkt hij in opdracht, waarbij de opdrachtgever een actieve rol speelt in de concept- en realisatiefase. Dit betekent dat hij inmiddels al tientallen opdrachten succesvol heeft afgerond. Bij opdrachten gaat het vaak om openbare ruimten waarbij de omgeving of de geschiedenis een grote rol speelt in het ontwerp. De kunstenaar overlegt natuurlijk altijd met de opdrachtgever en samen wordt besloten voor welke vorm van kunst er wordt gekozen. U kunt hierbij denken aan beelden of muurschilderingen, maar ook werken met schuim behoort tot de specialisaties van de kunstenaar uit Rotterdam. Al vele opdrachtgevers, waaronder theater producenten, hebben al kennis mogen maken met het vakmanschap van Albert Kramer. Bekijk eens zijn portfolio om een impressie te krijgen van zijn kunstobjecten.

Maak uw wensen kenbaar

Heeft u interesse in het werk van deze kunstenaar uit Rotterdam en wilt u meer weten? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Albert vertelt u graag meer over zijn werkwijze zodat u ook weet wat u kunt verwachten. U kunt hem bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact         Opdrachten