Kunst Rotterdam

6 mei 2016

Kunst in de regio Rotterdam

Hartelijk welkom bij Kramer Kunstwerken. U bent hier terecht gekomen omdat u op zoek bent naar een kunstenaar of kunst in Rotterdam. Wellicht bent u op zoek naar een kunstenaar omdat u een opdracht wilt uitbesteden of heeft u interesse in kunstexposities? Lees dan zeker even verder, want hieronder leest u meer over deze bijzondere kunstenaar.

Wie is deze kunstenaar?

Albert Kramer werd in 1954 geboren in Rotterdam. Hij voltooide de Academie van Beeldende Kunsten en besloot al snel om voor zichzelf te beginnen. Al 20 jaar is hij zelfstandig kunstenaar en maakt hij diverse soorten kunst in Rotterdam en omstreken. U kunt hierbij denken aan beelden, speelobjecten en schilderijen, maar ook muurschilderingen behoren tot zijn expertise. Hij werkt veelal vanuit zijn eigen inspiratiebronnen, maar werkt ook in opdracht. In dat laatste geval heeft de opdrachtgever meestal een actieve rol in het ontwerp- en realisatieproces. Natuurlijk denkt deze kunstenaar wel graag met u mee. Zo heeft hij in het verleden al vele opdrachten in openbare ruimten voltooid. Zowel de omgeving als de geschiedenis van een plek kunnen aanleiding zijn voor een bepaald ontwerp. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden van deze kunstenaar uit Rotterdam dus eindeloos.

 

Kunstwerken Rotterdam - Ziek en Genezen

‘Ziek en Genezen’ Wolpheartsbocht

Bekijk het portfolio

Wilt u een impressie krijgen van de reeds voltooide opdrachten van deze kunstenaar? Neem dan eens een kijkje in zijn portfolio. Ook kunt u op de website bekijken wanneer er weer exposities van zijn werk zullen plaats vinden. De echte kunstliefhebber zal zeker zijn/haar ogen uitkijken. Laat u verrassen door de kleurrijke beelden en unieke kunstobjecten!

   Contact         Opdrachten