Kunst openbare ruimte

6 mei 2016

Kunst in een openbare ruimte? Kies voor de vakkundige kunstenaar

Bent u op zoek naar mogelijkheden betreffende kunst in een openbare ruimte? Kies dan voor de vakkundigheid van kunstenaar Albert Kramer. Al vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor, waaronder theater producenten, scholen en gemeenten. Bij Kramer Kunstwerken heeft u diverse mogelijkheden wat betreft de verschillende vormen van kunst. Wat denkt u bijvoorbeeld van een speelobject? Dit zijn vrolijk gekleurde kunstobjecten die tevens als speeltoestel dienen. Uiteraard voldoen deze aan de bijbehorende wettelijke eisen. Onder andere het project ‘Smokkelauto’ is gerealiseerd door Albert Kramer. Dit speelkunstwerk van polyester is uitgevoerd naar een model van een klassieke Cadillac. Het is niet alleen een uniek speelobject maar legt ook een link met de geschiedenis van de plaats Eede.

Kunst openbare ruimteWat zijn uw ideeën?

Bij kunst in een openbare ruimte wordt vaak de geschiedenis van die bijzondere plek gebruikt om een ontwerp te maken. Maar ook de omgeving kan een inspiratiebron zijn voor het te realiseren kunstobject. Uiteraard staan de wensen van de opdrachtgever hierbij altijd centraal. Hij of zij speelt een actieve rol tijdens de ontwerp- en realisatiefase. De kunstenaar luistert dan ook graag naar uw ideeën om vervolgens de mogelijkheden te bespreken. Naast speelobjecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een grote muurschildering te laten realiseren. Ook hier heeft Albert Kramer veel ervaring mee en dat merkt u direct tijdens de samenwerking!

Wilt u meer weten over de werkwijze van deze kunstenaar? Of wilt u kunst in een openbare ruimte realiseren? Neem dan gerust contact op.

   Contact         Opdrachten